Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelní lístek - menu

    Pondělí 18.března 2019           cena  MENU  85,-

 

MENU č.1                                                                          

 0,22 l  Hovězí vývar s těstovinou   (1,3,)

 100 g  Smažený květák,vařené brambory,tatrská omáčka      (1,3,7)                                    

 MENU č.2  

 0,22 l  Frankfurská  (1,)

 100 g  Vepřová kýta na paprice,houskové knedlíky          ( al;1,3,7)       

 MENU č.3  

 0,22 l  Frankfurská (1,)

100 g  Kuřecí steak na pórku,dušená rýže   (al;1,)    

 MENU č.4  

0,22 l Hovězí vývar s těstovinou (al;1,3,)   

150 g Vepřová krkovička nakládaná na česneku,smažené hranolky (1,)                         

  MENU č.5    

0,22 l Hovězí vývar s těstovinou  (al;1,3,)

300 g Zeleninový salát s kuřecím masem,dresing,toust    (al,1,3,7)       

 

 

 

 

   Úterý  19.března  2019                 cena  MENU  85,-

 

MENU č. 1

0,22 l Hovětí vývar s kapáním  (al;1,3,)

100 g Drůbeží játra HUBERT,smažené hranolky (al;1,3,7)

           (Worchester,slanina a houby orestovat,špetka majoránky)                              

MENU č. 2

0,22 l Bramborová (al;1,) 

100g  Holandský sekaný řízek,bramborová kaše,okurka ster. (al;1,3,7)                              

MENU č.3                                                               

0,22l  Bramborová (al;1,)                                                         

100g Vepřové maso v mrkvi,vařené brambory  (al;1,3,)     
 
 M E N U č.4 
 
 0,22 l Hovězí vývar s kapáním (al;1,3)                                                             
 
 100g Pečená vepřová kýta,hlávkové zelí,houskové knedlíky (al,1,3,7)      
                                  

MENU Č.5

 0,22l hovězí vývar s kapáním    (al;1,3,)

300 g Zeleninový salát s hermelínem,dresing,toust  (al;1,3,7)                             

 

 

 

Středa   20.března 2019           cena MENU 85,-

MENU č. 1

0,22 l  Hovězí vývar se smaženým hráškem     (al;1,3,)

100 g  Kuřecí Gordon Blue,moravský bramborový salát (al;1,3,7,10)                       

MENU č. 2

0,22 l  Hrachová s houskou  (al;1,)

100 g Rančířské fazole,grilovaná klobása,okurka,chléb  (al;1,3,7)                                

MENU č. 3

0,22 l Hrachová s houskou  (al ;1,)

100 g Cikánská kuřecí prsíčka,dušená rýže (al;1,) 

                            
MENU č. 4

0,22 l Hovězí vývar se smaženým hráškem   (al;1,3)

100 g Segedínský guláš SPECIAL,houskové knedlíky      (al;1,3,7)                                                       

SUPER MENU 5

0,22   Hovězí vývar se smaženým hráškem (al;1,3,)

300 g Gnocchi se sýrovou omáčkou a kuřecím masem    (al;1,3,7)                                                  

   

 

 

Čtvrtek 21.března 2019    cena MENU 85,-

MENU č.1

0,22 l Slepičí vývar se strouháním  (al;1,3,)

100 g Pečená kuřecí roláda,šťouchané brambory,červená řepa   (al,1,3,7)                    

MENU č.2

0,22 l Květáková  (al;1,)

260 g Pikantní masová směs v bramboráku,okurka ster. a zelí  (al;1,3,7)            

MENU č.3

0,22 l Květáková  (al;1,)

100g  Kuřecí Kung-Pao,dušená rýže (al,1,8)                                                

MENU č.4

0,22 l Slepičí vývar se strouháním  (al;1,3,)

100 g Jogurtové řízečky,vařené brambory,okurka (al;1,3,7)                                         

SUPER MENU č.5 

0,22 l Slepičí vývar se strouháním (al;1,3)

300 g Zeleninový salát se smaženým sýrem,dresing (al,1,3,7)                     

   

   Pátek 22.března  2019              cena MENU  85,-

MENU č.1

0,22 l  Hovězí vývar s fritátovými nudlemi (al;1,3,7)

100 g  Smažený vepřový řízek,bramborový salát s majonézou (al;1,3,7,10)   

 

MENU č.2

 0,22 l   Krkonošská cibulačka (al;1,)

100 g    Kuřecí steak KOLIBA,vařené brambory    (al;1,7)                           

 

MENU č.3

0,22 l    Krkonošská cibulačka (al;1,)

100 g    Argentinský vepřový steak,smažené hranolky (al;1,3,7) 

                                                          
MENU č.4

0,22 l   Hovězí vývar s fritátovými nudlemi  (al;1,3,)

100 g   Španělský ptáček,dušená rýže (al;1,3,)                          

 

SUPER MENU č.5

0,22 l   Hovězí vývar s fritátovými nudlemi (al;1,3,7)

300 g   Zeleninový salát s kuřecím masem,dresing,toust (1,3,7)                                                         

 

 

Nabídka dne:

100 g   Zapečený hermelín v bramboráku, kysané zelí, okurka ster . (al;1,3,7,12)    90,-

100 g   Uzené maso v bramboráku, okurka ster.                         (al;13)                   82,-

100 g   Kuřecí prsíčka v bramboráku obloha   (al;1,3,7,12)                                      90,-     

100 g   Kuřecí prsíčka v těstíčku, smažené hranolky, obloha   (al;1,3,7,12)              90,-

120 g   Kuřecí kapsa plněná anglickou slaninou a nivou bram. salát (al;1,3,7,12)      90,-

300 g   Těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem, dresink   (al;1,3,7)           85,-

                                                           

Specialita: 

150 g   Kuřecí prsíčka se šunkou a uz. sýrem, smaž. hranolky, obloha (al;1,7,12)   114,-

100 g   Thajská pánev (kuřecí maso, rýže, kapie, chilli papričky)           (al;1)         92,-

150 g   Grilovaná vepřová játra na švestkové omáčce smaž. hranolky, obloha  (al;1)                 104,-

150 g   Tajemství šéfkuchaře "BOMBA" smažené hranolky, obloha            

            (šunka, žampiony, sýr, broskev )                     (al;1,7)              125,-           

 

 

 

Moučník:

Ananas v těstíčku se zmrzlinou, šlehačkou a javorovým sirupem  (al;1,3,7)  45,-

                    Jídla připravila kuchařka Renata Holíková

                    Menu na příští den naleznete na www.restauracegrand.cz 

 

                                                                              

                

 

 
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2019 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 269422
Měsíc: 5241
Den: 219